Η σωστή επιγραφή.

Η επιγραφή είναι ο τρόπος με τον οποίο προβάλλεται μια επιχείρηση.

Έχοντας επισκεφθεί τον χώρο σας, η πρώτη μας ενέργεια είναι να μελετήσουμε την εταιρική σας ταυτότητα.

Η επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα χαρακτηρίζει μια επιχείρηση και μπορεί να επικοινωνήσει, τα πιστεύω, τις αξίες και τους στόχους της, καθώς και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Μετά την απαραίτητη έρευνα, σχεδιάζουμε και προτείνουμε μια επιγραφή ή ένα σύστημα σήμανσης ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας.

Η σωστή επιγραφή δεν είναι κάτι υποκειμενικό… Αντιθέτως στηρίζεται αυστηρά σε κανόνες.Χρειάζεται χρόνο, είναι δύσκολο και επίπονο.

Αυτό που κάνει το Επιγραφείο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα επιγραφοποιεία είναι o σεβασμός στο design, η σωστή καθοδήγηση και επιλογή υλικών σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φωτορεαλιστικά

Οι παρουσιάσεις μας περιλαμβάνουν φωτορεαλιστικά που προσφέρουν μια άκρως ρεαλιστική προεπισκόπηση της εμφάνισης της επιγραφής σας.

Επικοινωνία με Designers

Έχοντας συνεχή επικοινωνία με τον γραφίστα σας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την σωστή υλοποίηση των μακετών και σχεδίων σας.

Επιμέλεια Εκτύπωσης

Για να είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άρτιο, αναλαμβάνουμε την επιμέλεια καθώς και την επίβλεψη των διαδικασιών εκτύπωσης.

Δοκίμια & Παραγωγή

Με αρκετά δείγματα πριν την τελική παραγωγή, εξασφαλίζουμε την αρτιότητα των χρωμάτων, υλικών, εκτυπώσεων και κατα συνέπεια της επιγραφής σας.

Στάδια Ελέγχου

Με πολλά στάδια ελέγχου, βεβαιωνόμαστε για την άριστη ποιότητα της επιγραφής και την αποφυγή λαθών που τυχόν να καθυστερήσουν την προθεσμία.

Φωτογράφηση Διαδικασίας

Καταγράφοντας τα διάφορα στάδια υλοποίησης, μπορείτε να γνωρίζεται ακριβώς τη μεθοδολογία μας και τον τρόπο που δουλεύουμε.

Μερικά από τα αγαπημένα μας projects